Werkwijze

U kunt zich rechtstreeks bij mij aanmelden door een email te sturen naar linda@praktijkeenvoud.nl of hier het contactformulier in te vullen. Ik neem dan zo spoedig mogelijk (in principe binnen 48 uur) contact met u op om een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek. Dit kennismakingsgesprek is gratis en vrijblijvend. Mocht u daarna verder willen dan plannen we een uitgebreider intakegesprek. In de praktijk wordt steeds vaker gebruikt gemaakt van de inzet van therapiehond Siemke. Ze zal daarom ook regelmatig aanwezig zijn.

 

Tijdens het intakegesprek staat de hulpvraag centraal, deze wil ik graag samen met u verkennen. Vervolgens krijgt u een advies voor begeleiding. Als u naar aanleiding van dit advies de begeleiding wilt starten worden de behandelafspraken in een plan van aanpak vastgelegd.

EENVOUD: Praktijk voor Psychologie is geregistreerd via Stichting Inzet voor Zorg bij de Gemeente Hart van Brabant . Dit betekent dat de zorg vergoed kan worden door uw gemeente.

 

Momenteel is er een clientstop. Als er weer ruimte is om nieuwe behandelingen op te starten dan verdwijnt deze melding

Tarieven

  • Kennismakingsgesprek (20 minuten): Gratis
  • Intakegesprek (45 minuten): 60 euro
  • Behandeling (45-60 minuten): 95 euro

Annuleren van afspraken

Indien een afspraak minimaal 24 uur van tevoren wordt geannuleerd, worden er geen kosten in rekening gebracht. Het annuleren van een afspraak kunt u telefonisch, via Whatsapp/sms of per email doen.

Klachtenregeling

Heeft u een klacht over mij of over de behandeling dan hoor ik dat graag van u. Ik zal dan mijn best doen om de klacht te verhelpen en er samen met u uit te komen. Als dit niet naar uw tevredenheid lukt dan kunt u zich wenden tot het Nederlands Instituut van Psychologen (NIP, www.psynip.nl).

Heeft u vragen neem dan vrijblijvend contact met me op.

Aanmelden intakegesprek

Laat je e-mailadres en/of telefoonnummer achter en ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op.