Werkwijze

U kunt zich rechtstreeks bij mij aanmelden door een email te sturen naar linda@praktijkeenvoud.nl of hier het contactformulier in te vullen. Ik neem dan zo spoedig mogelijk (in principe binnen 48 uur) contact met u op om een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek. Dit kennismakingsgesprek is gratis en vrijblijvend. Mocht u daarna verder willen dan plannen we een uitgebreider intakegesprek. Er zijn geen wachtlijsten.

 

Tijdens het intakegesprek staat de hulpvraag centraal, deze wil ik graag samen met u verkennen. Vervolgens krijgt u een advies voor begeleiding. Als u naar aanleiding van dit advies de begeleiding wilt starten worden de behandelafspraken in een plan van aanpak vastgelegd.

 

EENVOUD: Praktijk voor Psychologie is geregistreerd via Stichting Inzet voor Zorg bij de Gemeente Hart van Brabant . Dit betekent dat de zorg vergoed kan worden door uw gemeente.

 

Tarieven

  • Kennismakingsgesprek (20 minuten): Gratis
  • Intakegesprek (60 minuten): 60 euro
  • Begeleiding (45-60 minuten): 85 euro

Annuleren van afspraken

Indien een afspraak minimaal 24 uur van tevoren wordt geannuleerd, worden er geen kosten in rekening gebracht. Het annuleren van een afspraak kunt u telefonisch, via Whatsapp/sms of per email doen.

Klachtenregeling

Heeft u een klacht over mij of over de behandeling dan hoor ik dat graag van u. Ik zal dan mijn best doen om de klacht te verhelpen en er samen met u uit te komen. Als dit niet naar uw tevredenheid lukt dan kunt u zich wenden tot het Nederlands Instituut van Psychologen (NIP, www.psynip.nl).

Heeft u vragen neem dan vrijblijvend contact met me op.

Aanmelden intakegesprek

Laat je e-mailadres en/of telefoonnummer achter en ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op.